Energy by
eastborn

100%NEDERLANDSFABRIKAAT

De beste basis voor iedere slaapkamer

De eerste lichtstralen kruipen langs de gordijnen. Je doet je ogen open en rekt je uit. Heerlijk geslapen. Je hoofd is fris, je lichaam uitgerust en je zit vol energie. Laat de dag maar komen. Jij kunt alles aan. Jouw geheim? De Eastborn Energy. Een boxspring die je lichaam perfect ondersteunt. Of je nu een zijslaper of een rugslaper bent. Stabiel, met een uitstekende veerkracht en ultiem ligcomfort. En dat voor de een zeer aantrekkelijke prijs. Daar krijg je toch energie van?

De Energy boxsprings zijn verkrijgbaar bij een dealer bij u in de buurt.

Energy by Eastborn
Energy by Eastborn
Energy by Eastborn

Vaste boxspring

De vaste Eastborn Energy is lekker hoog. Dat ligt prettig en ziet er goed uit. Bovendien stap je met zo’n hoge boxspring nog makkelijker in en uit bed. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: de vaste Eastborn Energy heeft een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Energy by Eastborn
Energy by Eastborn
Energy by Eastborn

Verstelbare boxspring

Met een elektrisch verstelbare Eastborn Energy vind je moeiteloos de ideale houding om een boek te lezen, tv te kijken of op bed te ontbijten. De afstandsbediening is draadloos en ook met een topdekmatras blijft het mogelijk om beide boxsprings onafhankelijk van elkaar te verstellen.

Gebruik bluetooth connection: bedien je bed met je smartphone of tablet.

Kies je stof

De Eastborn stoffencollectie heeft een breed palet aan meubelstoffen en kunstleder. Creëer jouw eigen boxspring door te kiezen voor een stof en kleur die past bij jouw stijl.